MIXED MINDS presentation!

Pms, Bergman, magont! Kom på Mixed minds presentation denna afton, den 8 nov, kl 19, Rosenlundsgatan 4.

Medverkande: Amina Avdic, Astrid Askberger, Eunice Vidals, Gilda Stillbäck, Jessica Johannesson, Kajsa Magnarsson, Lisa-Stina Pettersson, Nathalie Ruiz och Petra Revenue. Performance | Dans | Film | Musik | Konst | Diskussion

Med utgångspunkt i Bergmanveckans firande av Bergman 100 år bjöd Kultur i Väst och Art inside Out in nio kvinnliga konstnärer från olika konstfält till en Mixed Minds-workshop som huvudsakligen tog plats på Fårö. En filmare, författare, regissör, designer, koreograf, tonsättare, konstnär, dansare och kulturentreprenör arbetade tillsammans med inspiration från varandra, platsen och Ingmar Bergman.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *