Se Väggen på Tempo i mars!

Kom och kolla på Väggen på Tempofestivalen. 9 Mars kl. 13:30 på Bio Rio och 10 March kl. 12:00 på Victoria 4.

Om filmen:

”Vi visste att de byggde något på parkeringen utanför. Vi hade känt hur de pålade och sett hur dörrkarmen och trapphuset spruckit.” I en rappt klippt kortfilm berättar Astrid Askberger historien om hur det är att få en ny vägg tio meter från sitt fönster.

Filmen skildrar hur människor blir brickor i ett större spel, men också hur de med egna initiativ kan hitta sätt att förhålla sig till spelets regler. I en poetisk betraktelse av en enskild händelse fångas något större, som säger något om människan, systemet, och en smygande gentrifiering.

Visas tillsammans med Hjärtats tidtabell, Psychic, Låt mig dansa och Innan jag hoppar i TSA block 1.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *