Uppskjutet till 2022.

Folkliga mensfilmer på Halmstads konsthall!

Med åren har jag ramlat dit och börjat ägna mej åt menskonst. Två filmer som jag har medverkat i kommer att visas 20 jan-11 april på utställningen MENS på Halmstads konsthall. Mössor och mens (av Stine Marcinkowski Pettersson och mej) och Några dagar eller en kväll (av Kajsa Magnarsson, Lisa-Stina Pettersson och mej) visas.

Utställningen MENS! på Halmstads konsthall riktar ljuset på mens utifrån ett kulturhistoriskt- och konstnärligt perspektiv för att skapa kunskap, medvetenhet och nyfikenhet kring ämnet. Ämnet har flitigt debatterats i konstvärlden, och på senare år har uttrycket ”menskonst” problematiskt nog används språkligt för att illustrera ”utmanande samtidskonst” – ofta som en negativ motsats till det folkliga och konservativa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *