På söndag blire kul!

Nu på söndag den 14/4 (kl. 15) är det Klubb kakor & kultur på Orust, salong på Gård 655. Vi försöker få till sju sorters kakor och någon slags kulturell underhållning. Gäster denna gång är:

Rickard Stierna, artist med bakgrund inom teater, sång och musikal. Han är även dragartist och är aktuell med föreställningen Liberté, Egalité, Beyoncé.

Astrid Askberger, dokumentärfilmare med varmt hjärta, subtil humor och socialt patos. Hennes senaste film, Väggen, är en rappt klippt kortfilm om hur det är att plötsligt få en ny vägg tio meter utanför fönstret.

Tobias Karlehag, ljudkonstnär som utforskar drone och ambience genom algoritmiska kompositioner och improvisation. Med hjälp av syntar, ljudprocessorer och elgitarr skapar han lugna och meditativa tillstånd. Tobias är också framstående slagverkare inom folkmusik och klassisk musik från Mellanöstern.

Värdar är Björn Perborg, konstnär, och Niklas Rydén, kompositör. Klubb Kakor och Kultur – en avslappnad mötesplats för alla som är intresserade av konst och av människor.
.
Hjärtligt välkomna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *